Öppettider

Öppet: måndag-torsdag 8-17 fredag 8-15

Kontakta oss gärna

Lindkvist fotolab AB
Ringborregatan 4
721 34 Västerås

E-post: info@lindkvistfotolab.se
Telefon: 021-38 10 80

För dig som inte känner oss kan vi berätta att det vi gör, det tycker vi om. Det ska du som kund märka och bli glad av, bland annat i form av kvalitet i världsklass, snabba och säkra leveranser, trivselbemötande och omtanke. Hos oss är du alltid populär, vare sig du är tidsoptimist, superpedant, slarvmaja, världsartist, nybörjare, katastrofmagnet, hobbyfotograf eller paparazzi. Använd oss gärna som bollplank, rådgivare, uppslagsverk eller fikakompisar. Det du inte hittar här på vår hemsida kan du självklart ringa och fråga oss om.

Lars Riby

Hobbyrockstjärna med förkärlek för gitarrer. Pendlar mellan motorcykeln och golfbanan. Blev kär och halkade in i företaget 1983. Huvudroll: Mr Pixel, labbets självklara digitalexpert.

Maria Riby

Startade sin fotolabskarriär hos mamma och pappa Lindkvist 1981. Trivs bäst i träningslokalen eller i kören. Hänger också gärna med barnbarnen. Huvudroll: Fotograf, skolfotosupporten eller digitalavdelningen.

Lena Widell

Jobbat på Linkan sen 1976. Hobbyodlare som tillbringar mycket fritid med barnbarnen Anton,Rasmus och Liam eller vid travbanan. Huvudroll: Har superkoll på alla mail och fixar beställningar.

Vi gör nya bilder av dina gamla!

Passa på att fotografera dig hos oss, nu när du är som snyggast!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.